+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

Korrózióvédelmi ipari bevonat készítő, fényező tanfolyam és munkalehetőség egyben!

Ha van már valamilyen tapasztalatod, affinitásod a festékszóráshoz, vagy csak érdekel és szeretnéd megtanulni ezt a szakmát (korhatár nélkül), és szeretnél Magyarország egyik kiemelkedő bevonattechnikai cégénél tanulni és dolgozni, jelentkezz!

Képzéssel és azonnali munkalehetőséggel egybekötött „Korrózióvédelmi - ipari bevonat készítő, fényező” tanfolyamot hirdetünk 2016. februári kezdéssel. Modern környezet, fejlődési, és kiemelt kereseti lehetőség!

Életrajz és motivációs levél elküldésével pályázhatsz a következő elérhetőségen:
hr@bevonattechnika.hu

Amit kínálunk

  • Sok feladat, egyedi és érdekes munkák, technikák
  • Támogató munkatársak
  • Családias, barátságos és európai színvonalú munkahelyi légkör
  • Alapfizetés és teljesítményarányos jutalék
  • Szakmai fejlődési lehetőség

Munkavégzés helye:
Százhalombatta, illetve Magyarország

Legújabb kapcsolódó híreink

Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Kft. százhalombattai telephelyén kapacitás bővítés céljából keres dolgozni és tanulni szerető munkatársakat bevonattechnikai betanított munkás munkakörbe. Festő, fényező, szemcseszóró tapasztalat előny...
2018.05.07.
Porfestés, porszórás, szinterezés: A korrózióvédelem egyik lehetséges módszere a porfestés, amely által meghosszabbítjuk az acélszerkezetek élettartamát, tartósan megnöveljük értékét, miközben vigyázunk a környezetre és szép esztétikus felületeket alkotunk...
2015.08.12.
A 2013.március 29-i gyáravató alkalmával megkezdődött a cég átköltözése a százhalombattai új Bevonattechnika Centrumba (BC). Örömmel jelentjük, hogy ennek a folyamatnak 2014.december 18. napján a végére értünk. Az új épületben jobb és több szolgáltatást tudunk nyújtani Önöknek, mint eddig. Erről mellékelünk egy rövid céginfót is.
2015.01.20.