+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

Korrózióvédelmi ipari bevonat készítő, fényező tanfolyam és munkalehetőség egyben!

Ha van már valamilyen tapasztalatod, affinitásod a festékszóráshoz, vagy csak érdekel és szeretnéd megtanulni ezt a szakmát (korhatár nélkül), és szeretnél Magyarország egyik kiemelkedő bevonattechnikai cégénél tanulni és dolgozni, jelentkezz!

Képzéssel és azonnali munkalehetőséggel egybekötött „Korrózióvédelmi - ipari bevonat készítő, fényező” tanfolyamot hirdetünk 2016. februári kezdéssel. Modern környezet, fejlődési, és kiemelt kereseti lehetőség!

Életrajz és motivációs levél elküldésével pályázhatsz a következő elérhetőségen:
hr@bevonattechnika.hu

Amit kínálunk

  • Sok feladat, egyedi és érdekes munkák, technikák
  • Támogató munkatársak
  • Családias, barátságos és európai színvonalú munkahelyi légkör
  • Alapfizetés és teljesítményarányos jutalék
  • Szakmai fejlődési lehetőség

Munkavégzés helye:
Százhalombatta, illetve Magyarország

Legújabb kapcsolódó híreink

Engedjék meg, hogy ezúton is gratuláljunk az Év Iparosa kitüntető díjhoz! Pest Megye Önkormányzata a kitüntető díjakat a Pesti Megyeházán megrendezésre kerülő Megyenapi ünnepségen adja át.
2020.11.24.
Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Kft. százhalombattai telephelyén kapacitás bővítés céljából keres dolgozni és tanulni szerető munkatársakat bevonattechnikai betanított munkás munkakörbe. Festő, fényező, szemcseszóró tapasztalat előny...
2018.05.07.
Porfestés, porszórás, szinterezés: A korrózióvédelem egyik lehetséges módszere a porfestés, amely által meghosszabbítjuk az acélszerkezetek élettartamát, tartósan megnöveljük értékét, miközben vigyázunk a környezetre és szép esztétikus felületeket alkotunk...
2015.08.12.