+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

OSTORHÁZI – 20 év a bevonattechnikában!

Kedves Partnereink! Szeretnénk megköszönni a bizalmát, amivel megtisztelt minket a 2011-es év és az 1991-2011 időszak folyamán, hiszen cégünk most ünnepeli 20. évét a bevonattechnika szakmában. Az alkalomnak megfelelően 2011. december 16-án tartott jubileumi karácsonyi partin dr. Ostorházi László képekben mutatta be az elmúlt 20 év történéseit, a cég látványos fejlődését, majd a három tulajdonos emléktárgyat adományozott a legrégebbi jól teljesítő munkatársaknak és a cég régi partnereinek.

Legyen szó akár régre nyúló üzleti kapcsolatról, újdonsült ismeretségről, vagyis az összes régi és új értékes Partnerünkről. Bízunk benne, hogy a 2012-esesztendőben is minket választ majd, minőségi bevonattechnikai feladataik elkészítésére!

A mi ígéretünk Önnek 2012-re:
Mindamellett, hogy rengeteg újdonságot, fejlesztést és ügyfél centrikus meglepetést tartogatunk a jövő évre, átadásra kerül majd új Bevonattechnika Centrumunk ahol a már megszokott magas színvonalon, még jobb technikai felszereltséggel és még igényesebb körülmények között fogjuk kiszolgálni régi és új megrendelőinket!

Legújabb kapcsolódó híreink

Engedjék meg, hogy ezúton is gratuláljunk az Év Iparosa kitüntető díjhoz! Pest Megye Önkormányzata a kitüntető díjakat a Pesti Megyeházán megrendezésre kerülő Megyenapi ünnepségen adja át.
2020.11.24.
Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Centrum mára Magyarország piacvezető bevonattechnikai központja. Az Ostorházi Kft családi vállalkozásként indult és mára KKV vállalkozássá nőtte ki magát. Több mint 24 év szakmai tapasztalattal rendelkezik mind az üzemi festés, fényezés, porfestés, termikus fémszórás, kétkomponensű forrón szórt bevonatok területén, mind a helyszíni korrózióvédelemben, tűzvédő bevonatok elkészítésében vagy speciális ipari festési feladatok ellátásában.
2016.07.21.
Új szakterületeinket bemutató weboldal sorozatot indítottunk, amelynek első oldala elkészült korroziovedelem.bevonattechnika.hu néven. Reméljük hasznos lesz és segíteni fogja további együttműködésünket...
2015.06.25.