+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

Szakmai konferencia az iparban érdekelt vállalatvezetők számára

Vállalatok és más szervezetek együttműködése az energiaügyi államcélok megvalósításában Helyszín: Százhalombatta Batta-Intech Vállalkozói Szolgáltató Központ, Iparos utca 11 - Időpont: 2015 április 16.

 

 

 

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött... REGISZTRÁCIÓ
A konferencia honlapja és regisztráció:http://konferencia.bevonattechnika.hu/

Jó szívvel ajánlom figyelmébe az alábbi fontos rendezvényt.
A konferencia többlet információt ad a jövőbeni energiaiparifejlesztésekről, a fenntartható gazdálkodásról, lehetőséget ad üzletikapcsolatok létesítésére és sok szeretettel várjuk egy céglátogatásra is az új BC –Bevonattechnika Centrumban.

Legyen a Vendégünk!

Legújabb kapcsolódó híreink

Engedjék meg, hogy ezúton is gratuláljunk az Év Iparosa kitüntető díjhoz! Pest Megye Önkormányzata a kitüntető díjakat a Pesti Megyeházán megrendezésre kerülő Megyenapi ünnepségen adja át.
2020.11.24.
Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Centrum mára Magyarország piacvezető bevonattechnikai központja. Az Ostorházi Kft családi vállalkozásként indult és mára KKV vállalkozássá nőtte ki magát. Több mint 24 év szakmai tapasztalattal rendelkezik mind az üzemi festés, fényezés, porfestés, termikus fémszórás, kétkomponensű forrón szórt bevonatok területén, mind a helyszíni korrózióvédelemben, tűzvédő bevonatok elkészítésében vagy speciális ipari festési feladatok ellátásában.
2016.07.21.
Új szakterületeinket bemutató weboldal sorozatot indítottunk, amelynek első oldala elkészült korroziovedelem.bevonattechnika.hu néven. Reméljük hasznos lesz és segíteni fogja további együttműködésünket...
2015.06.25.